Gastouderopvang Mila
Lieve en creatieve gastouder die graag uw kinderen opvangt, terwijl u werkt of studeert.
Lekker kliederen met verf en scheerschuim Spelletjes spelen met materialen uit de natuur Indruk van de achtertuin Spelen met water en zand De lichttafel

Gastouderopvang Mila


Kleinschalige professionele kinderopvang in een gezellige en huiselijke omgeving.

Wie ben ik

Mijn naam is Carolien Fransen, ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we twee mooie dochters, Demi (2008) en Lana (2010).

 In 2003 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond. Van 2004 tot en met juni 2014 heb ik in de kinderopvang gewerkt met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. In september 2014 heb ik de sprong gemaakt om voor mezelf te beginnen en een gastouderopvang op te starten. De jarenlange ervaring in de kinderopvang kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Het voordeel aan deze manier van kinderopvang vind ik vooral het kleinschalige, ik kan nu de kinderen de aandacht bieden die zij nodig hebben.

Mijn hobby's kan ik goed toepassen in mijn werk, wat het nog leuker maakt. Zo ben ik graag creatief bezig, en als de kinderen het ook willen, dan knutsel ik graag met ze. Ook hou ik van fotograferen, waardoor ik tijdens de opvang vaak foto's maak van de kinderen, zodat de ouders een beeld krijgen wat de kinderen op een dag doen bij Gastouderopvang Mila. De foto's mail ik uiteraard naar de ouders. Daarnaast hou ik erg van lezen en lees dan ook elke dag een boekje aan de kinderen voor.