Gastouderopvang Mila
Lieve en creatieve gastouder die graag uw kinderen opvangt, terwijl u werkt of studeert.
Lekker kliederen met verf en scheerschuim Spelletjes spelen met materialen uit de natuur Indruk van de achtertuin Spelen met water en zand De lichttafel

Gastouderopvang Mila


Kleinschalige professionele kinderopvang in een gezellige en huiselijke omgeving.

Gastouderopvang Mila

Gastouderopvang Mila biedt professionele en erkende kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Gastouderopvang staat voor kinderopvang in een kleine en huiselijke sfeer. We vangen maximaal 6 kinderen (inclusief mijn dochters) tegelijk op, waardoor elk kind de persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient.

Bij gastouderopvang Mila vinden we het belangrijk dat we kinderen een veilig en warme plek kunnen bieden, waar ze heerlijk kunnen spelen op de momenten dat papa en/ of mama aan het werk of aan het studeren zijn. Ik wil ze laten zien hoe ze de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen en ik wil ze waarden en normen leren. De ontwikkeling van de kinderen stimuleer ik door ze naast de gewone activiteiten, extra activiteiten aan te bieden. Belangrijk is dat ze plezier hebben in het spelen en tijdens de activiteiten. In de opvang zijn er ook voldoende mogelijkheden om vrij te spelen, doordat er steeds verschillend speelgoed aangeboden wordt. In onze tuin is voldoende ruimte en speelmateriaal aanwezig, om heerlijk buiten te kunnen spelen. Als het ritme van de kinderen het toe staat gaan we ook graag naar de speeltuin of wandelen. We wandelen elke dag naar school, om mijn dochters te brengen en te halen.

Heeft u na het bezoeken van mijn pagina nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met mij op.